Contracte

De ce ai nevoie de un contract bun? Pentru că te protejează de litigii, în primul rând prin descurajarea acestora. Pentru că, de cele mai multe ori, părțile nu-și mai amintesc toate detaliile de la discuția în care „și-au strâns mâna”. Pentru că, în cazul în care apar neînțelegeri între părți, un contract bun poate fi ușor de înțeles și de interpretat de către un mediator, judecător sau arbitru. Pentru că, partenerul de afaceri îți evaluează profesionismul în funcție de contractul pe care îl propui. Și, pentru că succesul unei afaceri se construiește pe contracte solide.

De 15 ani, Tudorache și Asociații oferă servicii de redactarea, negociere și/sau de revizuire a contractelor comerciale și civile, ca avocat specializat în contracte, contribuind la protejarea din punct de vedere legal a afacerii și interesului clientului.

Tipuri de contracte:  Asocieri in participatiune, Contracte de societate civila, Contracte de vanzare cumparare, Contracte de inchiriere, Acorduri de condifentialitate, Acorduri de neconcurenta, Contracte de antrepriza, Tranzactii, Contracte de Agent, Contracte de intermediere in afaceri, Contracte de distributie, Contracte de agentie, Contracte din domeniul drepturilor de autor, Contracte societare, Contracte din domeniul IT, Contracte din domeniul proprietatii industriale, Contracte de sponsorizare, Contracte de prestari servicii, Contracte de lohn, Contracte de management, Pacte de confidentialitate, Contracte de franciza, Contracte de vanzare echipamente, etc.